Close

Pink Floyd Project XXL in de Bonte Wever

Vrijdag 14-12-18 nam Pink Floyd Project XXL met o.a. Pink Floyd’s eigen vocaliste Durga McBroom (USA)  en Bert Heerink met ruim twintig songs in een twee en een half uur durende show, iedereen mee op reis door het sprookjeslandschap van vijftig jaar Pink Floyd; van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente en veelal eigentijdse werk onder aanvoering van David Gilmour.

De show was een trip down memory lane; inclusief quadrafonisch zaalgeluid, audiosamples, een grootse lichtshow, spectaculaire lasereffecten, videoschermen met kunstzinnige visuals, de natuurlijk voor Pink Floyd zo herkenbare attributen én last but not least, een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van één van ‘s werelds meest invloedrijke rockbands spreekt.

Pink Floyd Project tourt met hun groots opgezette, authentieke Pink Floydshow die gerekend mag worden tot één van de grotere tribute-producties van de Benelux. Er werken bijna dertig mensen voor- en achter de schermen.

Met gepaste trots, zeg ik heel trots dat ik deze show mocht fotograferen voor De Bonte Wever. Die foto’s zie je hier. Hieronder een foto-impressie van mijn ‘Eigen Werk’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *