Close

360° FOTOGRAFIE

Miranda Drenth

Geef potentiële kijkers een virtuele rondleiding met 360°-foto’s.
Miranda Drenth Fotografie brengt vastgoed perfect in beeld met 360°-fotografie.

Een virtuele bezichtiging

Beleef een virtuele bezichtiging. Een 360°-foto geeft een realistisch beeld en het nodigt uit tot het maken van een bezichtigingsafspraak.

360° foto

Een 360° is een panoramafoto waarbij een ruimte in zijn geheel in beeld wordt gebracht. De potentiële koper kan hiermee de ruimte virtueel bekijken.

Nieuw perspectief

Foto’s brengen een woning of bedrijfspand goed in beeld, maar bieden de kijker geen mogelijkheid om in te zoomen. Heeft de kookplaat een wokbrander? Is de ruimte verlicht met inbouwspotjes? Bij een 360°-foto bepaalt de potentiële koper zelf welke details hij van dichtbij wil bekijken.

Virtuele rondleiding

Om de woning of het bedrijfspand volledig in beeld te brengen, is het mogelijk om meerdere ruimtes te laten fotograferen. Door alle 360°-foto’s te combineren, ontstaat er een compleet beeld. Met een 360°-foto krijgt de potentiële koper een virtuele rondleiding door de woning of het pand.

3D Virtual Reality Tour

Onze 3D Virtual Reality Tour biedt potentiële kopers, investeerders of huurders een realistische online vastgoedbeleving. Ga mee in een tijd waarin de Virtual Reality realiteit wordt. Het maakt het verkoopproces veel efficiënter en bespaart uw klanten tijd en geld, want kopers hebben de mogelijkheid om overal op de hele wereld om online door hun toekomstige woning te wandelen. Niet alleen ideaal voor geïnteresseerden van buiten de regio, maar hiermee voorkomt u óók onnodige bezichtigingen (scheelt veel tijd en geld) én ontvang uitsluitend serieuze kopers, want op deze manier wordt er bij de kopers een sterke emotionele binding gecreëerd met hun toekomstige woning. Zie voorbeeld van de Tuinstraat 71 in Assen:

Voordelen van 360°-fotografie

De voordelen van 360°-fotografie zijn enorm:

  • Kijkers kunnen op elk moment het object virtueel bezichtigen.
  • Kijkers bepalen zelf wat ze in beeld brengen en kunnen inzoomen op specifieke details.
  • Kijkers krijgen snel een beter beeld van het object.

Hierdoor zorgen 360°-foto’s voor een snellere verkoop van een woning of bedrijfspand.

360°-foto’s laten maken

Wilt u potentiële kijkers de mogelijkheid bieden om een woning of een pand virtueel te bezichtigen? Neem dan contact op met Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen