Close

Dronefotografie en dronevideo

Miranda Drenth

Het effect is altijd spectaculair. Prachtige sfeerbeelden.
Op zoek naar een professionele dronefotograaf? Miranda Drenth.

Dronefotografie en dronevideo
Waarom een drone inzetten?

Drones zijn uitermate geschikt om vastgoed prachtig in beeld te brengen. Dit beeldmateriaal levert veel bezichtigingen en een snelle verkoop op.

Oneindige dronemogelijkheden

Drones worden ook vaak ingezet voor ander doeleinden:

  • Verzekeringsmaatschappijen en onderhoudsbedrijven vragen om hoogtefoto’s in verband met inspecties.
  • Om de voortgang van bouwprojecten in beeld te brengen worden regelmatig hoogtefoto’s met een drone gemaakt.
  • En, met hoogtefoto’s en -video’s kunt u uw restaurant, vakantiepark of hotel sfeervol in beeld brengen.
Vanuit de lucht ziet alles er anders uit!

Met een hoogtestatief, vanuit een drone of vanuit een vliegtuig. Vanuit de lucht ziet alles er anders uit. Hoogtefotografie biedt een zeer ruim uitzicht op wat u gefotografeerd wilt hebben. Een bijzonder perspectief valt altijd meer op dan een gewone foto. Een heel goede reden om te kiezen voor hoogtefoto’s!

Steel de show met dronefoto’s en -video’s

Heeft u een exclusieve woning of een bijzonder pand in de aanbieding? Met dronefoto’s en – video’s steelt u de show. Met een drone zijn prachtige sfeerbeelden te maken. Ook kan de omgeving van een object perfect in kaart worden gebracht met een drone. Dronefoto’s en – video’s zorgen voor het ‘wauw-effect’ bij potentiële kijkers.

Dronefotograaf

Miranda Drenth is een van de weinige drone-, lucht- én hoogtefotografen in Nederland. Het doel van Miranda Drenth is om altijd en overal mooie, goede, duidelijke foto’s en video’s van te maken. Bij dronefotografie staat veiligheid voorop. Zo mag er niet gevlogen worden boven mensenmenigten. En de drone mag niet in buurt komen van andere luchtvaartuigen en luchthavens. Waar de drone niet mag vliegen, gebruikt Miranda Drenth een hoogtestatief. Waar er wel gevlogen mag worden, is het resultaat van een dronevlucht altijd spectaculair.

Dronefotograaf nodig?

Wilt u een hoogtefoto’s laten maken met een drone? Neem dan contact op met Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen