Close

(BOG) Bedrijfsonroerendgoed

Een blik in de toekomst

Visitekaartje van steen

Bereikbaarheid en ligging

Bedrijfsfotografie en -video

Bedrijfs Onroerend Goed

Miranda Drenth

Foto’s van een bedrijfspand geven een blik in de toekomst.
Overtuig potentiële huurders en kopers met professionele foto’s van Miranda Drenth.

Bedrijfs Onroerend Goed (BOG)
Bedrijfspand in beeld

Een zo compleet mogelijke presentatie van een bedrijfspand is van groot belang: binnen- en buitenfoto’s, 3D Virtual Reality, 3D Visualisatie, plattegronden, hoogtefoto’s dronefoto’s.

Eerst kijken, dan kopen

Maak het plaatje compleet door naast de bovenstaande presentatie, óók een dronevideo te presenteren. De kracht van de 3D Virtuele Tour én video zijn enorm! Een goede dronevideo laat een bedrijfspand extra opvallen en brengt vooral de omgeving én de mogelijkheid tot uitbreiding geweldig in kaart. De video wordt volledig vormgegeven in de huisstijl van uw makelaarskantoor. Ook kan de video worden aangevuld met passende achtergrondmuziek.

Een blik in de toekomst

Waar ontvang ik mijn klanten? Waar komt straks de vergaderruimte? Waar kunnen mijn gasten parkeren? Is er voldoende opslagruimte? Allerlei vragen die een potentiële koper stelt voordat hij investeert in een nieuw pand. Goede foto’s van bedrijfsvastgoed geven antwoord op deze vragen en bieden een blik in de toekomst.

Visitekaartje van steen

Een bedrijfspand is een visitekaartje van steen en staal. Het is een plek om te werken, om materiaal op te slaan, om gasten te onthalen en bezoekers te ontvangen. Voor een potentiële koper is niet alleen het pand zelf belangrijk, maar ook de omgeving.

Bereikbaarheid en ligging

Bereikbaarheid, ligging ten opzichte van uitvalswegen en parkeergelegenheid, zijn punten waarop bedrijfsvastgoed wordt beoordeeld. Door deze punten op uw website en Funda in Business in beeld te brengen, laat u hier geen twijfels over bestaan. U vergroot de kans op een bezichtiging.

Bedrijfsvastgoed laten fotograferen

Wilt u foto’s van bedrijfsvastgoed laten maken? Neem dan contact op Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen