Close

DRENTS BOKSGALA

Op 25 mei 2019 werd wederom het Boksgala in De Bonte Wever gehouden. Het werd mede mogelijk gemaakt door veel sponsoren en trots mag ik zeggen: ‘Ook mede mogelijk gemaakt door Miranda Drenth Fotografie’.

Veel fans en VIP’s zagen hoe Ben Tingen (35) uit Bovensmilde zijn elfde profpartij won tegen de Bosniër Ervin Dzinic op technische knock-out. Hij kreeg de belt voor de intercontinentale titel van de WBF. Tingen, die van zijn tien vorige profpartijen er negen wist te winnen (één partij bleef onbeslist), nam vanaf de eerste ronde het initiatief. Toch kwam de Bosniër ook een paar keer goed door. Oud bokser Arnold Vanderlyde feliciteerde Tingen persoonlijk in de ring.

Eerder op de avond won in de andere profwedstrijd, de Armeense Nederlander Gevorg Khatchikian op punten van Ruslan Shchelev uit Oekraïne. Zij boksten de volle tien rondes uit.

In opdracht mocht ik dit bijzonder gave evenement weer vastleggen.

Hieronder een foto-impressie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *