Close

360° FOTOGRAFIE

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Miranda Drenth

Overtuig kijkers al voordat ze het pand in het echt hebben gezien.
Wilt u een woning of bedrijfspand laten fotograferen? Miranda Drenth!

Overtuig met hoogwaardige foto’s

Overtuig kijkers al vóórdat ze het pand in het echt hebben gezien met goede foto’s van Miranda Drenth Fotografie.

Potentiële kopers

Goede foto’s zorgen ervoor dat potentiële kopers een afspraak maken om een woning of bedrijfspand te bezichtigen.

Hoogtefoto’s

Hoogtefoto’s, gemaakt met een hoogtestatief of drone, laten het vastgoedobject vanuit een nieuw perspectief zien. Een potentiële koper investeert natuurlijk niet alleen in het pand, maar betaalt ook voor de omgeving. Met hoogtefoto’s brengt u de omgeving perfect in beeld.

360°-foto’s

Een 360°-foto is een panoramafoto waarbij een ruimte in zijn geheel in beeld wordt gebracht. Met deze beelden kan de potentiële koper de ruimte virtueel bekijken. Dit geeft een realistisch beeld van de woning of het bedrijfspand.

3D Virtual Reality Tour

Onze 3D Virtual Reality Tour biedt potentiële kopers, investeerders of huurders een realistische online vastgoedbeleving. Ga mee in een tijd waarin de Virtual Reality realiteit wordt. Het maakt het verkoopproces veel efficiënter en bespaart uw klanten tijd en geld, want kopers hebben de mogelijkheid om overal op de hele wereld om online door hun toekomstige woning te wandelen. Niet alleen ideaal voor geïnteresseerden van buiten de regio, maar hiermee voorkomt u óók onnodige bezichtigingen (scheelt veel tijd en geld) én ontvang uitsluitend serieuze kopers, want op deze manier wordt er bij de kopers een sterke emotionele binding gecreëerd met hun toekomstige woning. Zie voorbeeld van de Tuinstraat 71 in Assen:

Vastgoed in beeld

Ruimte, compositie, standpunt en sfeer zijn de belangrijkste elementen om ervoor te zorgen dat het pand er op zijn mooist op staat. Als makelaar wilt u de woningen en bedrijfspanden van uw opdrachtgevers perfect presenteren. U wilt ruimtelijke en sfeervolle beelden tonen op uw vastgoedwebsite en op Funda.

Vastgoedfoto’s

Kiest u voor Miranda Drenth, dan krijgt u hoogwaardige interieur- en exterieurfoto’s, al dan niet met verkoopstyling. Miranda Drenth werkt samen met verschillende makelaars en heeft al ruim 4.500 woningen en bedrijfspanden gefotografeerd.

Vastgoedvideo

Wilt u de presentatie aanvullen met videobeelden? Miranda Drenth maakt met haar team professionele video’s van woningen en bedrijfspanden, geheel passend in de huisstijl van uw makelaarskantoor. De video kan eventueel aangevuld worden met een 3D Virtual Reality Tour, achtergrondmuziek en dronevideo.

Vastgoedfotografie uitbesteden

Door vastgoedfotografie over te laten aan Miranda Drenth, heeft u als makelaar meer tijd voor uw klant. U doet waar u goed in bent en vastgoedfotograaf Miranda Drenth doet waar zij goed in is. Zo is iedereen verzekerd van topkwaliteit.

Vastgoedfoto’s laten maken

Wilt u een woning of bedrijfspand voor de verkoop laten fotograferen? Neem dan contact op met Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen