Close

OVER MIRANDA DRENTH

Professionele foto’s met een verhaal

Miranda Drenth, inmiddels 10 jaar professioneel vakfotograaf.
Een verhaal zonder tekst, wordt vastgelegd op beeld, dat wat u wilt zien.
Volle passie, één zijn met de camera. Ze werkt niet als fotograaf, ze is fotograaf.
Altijd en overal. Kennismaken? Graag!

Kijk op fotografie

Miranda brengt in beeld wat u wilt laten zien. Door simpelweg écht te kijken en te luisteren naar wat u zegt, ziet zij details en accenten die anderen niet opvallen. Zij legt deze op een bijzondere manier vast in foto’s. Het resultaat? Foto’s met een verhaal.

Over fotograaf Miranda Drenth

Uw wens is het uitgangspunt. Door te overleggen en brainstormen komen we samen tot de beste ideeën voor uw foto’s. U krijgt altijd eerlijk advies. Wanneer iets niet kan, dan vertelt Miranda Drenth u dat. Dat is niet altijd leuk, maar wel goed. Voor Miranda is het belangrijk dat zijzelf achter het resultaat van de foto staat. Elke foto die zij maakt, is haar handtekening.

Fotovakschool

Miranda heeft de opleiding tot fotograaf aan de Nederlandse Fotovakschool gevolgd. Tijdens deze opleiding heeft ze vaardigheden geleerd en inzichten gekregen om met de modernste apparatuur en toepassingen te werken.

Specialismen

Sinds de zomer van 2007 werkt ze als freelance fotograaf in Noord-Nederland. Miranda is gespecialiseerd in vastgoedfotografie, hoogtefotografie, bedrijfsfotografie, virtuele tours en maakt met bijzonder veel passie beeldverslagen van sportwedstrijden en evenementen.

Vrij werk

Miranda werkt niet als fotograaf, ze is fotograaf. Altijd en overal. Ze werkt als professioneel fotograaf in opdracht. Als ze niet voor u aan het werk is, maakt ze vrij werk. Zoals ze het zelf zegt: “Gewoon voor de leuk.” Haar foto’s zijn regelmatig te zien tijdens exposities.

‘Klikt het?

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen, iets meedelen of een vraag stellen? Maak dan meteen een afspraak en kijk of het klikt.