Close

OVER MIRANDA DRENTH

Professionele foto’s met een verhaal

Miranda Drenth, sinds 2007 jaar professioneel vakfotograaf.
Een verhaal zonder tekst, wordt vastgelegd op beeld, dat wat u wilt zien.
Volle passie, één zijn met de camera. Ze werkt niet als fotograaf, ze is fotograaf.
Altijd en overal. Kennismaken? Graag!

Kijk op fotografie

Miranda brengt in beeld wat u wilt laten zien. Door simpelweg écht te kijken en te luisteren naar wat u zegt, ziet zij details en accenten die anderen niet opvallen. Zij legt deze op een bijzondere manier vast in foto’s. Het resultaat? Foto’s met een verhaal.

Over fotograaf Miranda Drenth

Uw wens is het uitgangspunt. Door te overleggen en brainstormen komen we samen tot de beste ideeën voor uw foto’s. U krijgt altijd eerlijk advies. Wanneer iets niet kan, dan vertelt Miranda Drenth u dat. Dat is niet altijd leuk, maar wel goed. Voor Miranda is het belangrijk dat zijzelf achter het resultaat van de foto staat. Elke foto die zij maakt, is haar handtekening.

Fotovakschool

Miranda heeft de opleiding tot fotograaf aan de Nederlandse Fotovakschool gevolgd en ze is afgestudeerd in interieur-, architectuur-, documentaire-, en reportagefotografie. Tijdens deze opleiding heeft ze vaardigheden geleerd en inzichten gekregen om met de modernste apparatuur en toepassingen te werken.

Specialismen

Sinds 2007 werkt ze als professioneel vakfotograaf in nagenoeg heel Nederland. Miranda is zeer innovatief en gespecialiseerd in vastgoedfotografie, hoogtefotografie, bedrijfsfotografie, virtuele tours en is bevoegd dronepiloot. Omdat de vraag, naast hoogwaardige fotografie naar videoproducties en geavanceerde drone-opdrachten groeide, is ze sinds 2019 initiator en directeur van 2MB (www.2mb.media). Samen met een specialistisch team van vakmensen zijn ze gespecialiseerd in dronetoepassingen, hoogwaardige fotografie, video en 3D virtuele tours.

Vrij werk

Miranda werkt niet als fotograaf, ze is fotograaf. Altijd en overal. Ze werkt als professioneel fotograaf in opdracht. Als ze niet voor u aan het werk is, maakt ze vrij werk.

‘Klikt het?

Wilt u meer weten, een offerte aanvragen, iets meedelen of een vraag stellen? Maak dan meteen een afspraak en kijk of het klikt.