Close

Hoogtefotografie

Miranda Drenth

Vanuit de lucht ziet alles er anders uit! Hoogtefoto’s vallen op.
Een heel goede reden om te kiezen voor hoogtefoto’s van Miranda Drenth.

Hoogtefotografie
Vanuit de lucht ziet alles er anders uit!

Met een hoogtestatief, vanuit een drone of vanuit een vliegtuig. Vanuit de lucht ziet alles er anders uit. Een bijzonder perspectief valt altijd meer op dan een gewone foto.

Hoogtefoto’s laten maken

Hoogtefotografie biedt een zeer ruim uitzicht op wat u gefotografeerd wilt hebben. Een heel goede reden om te kiezen voor hoogtefoto’s! Wilt u hoogtefoto’s laten maken met een drone, hoogtestatief of vanuit een vliegtuig? Neem dan contact op met Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Hoogtefoto’s en dronevideo’s

Het zal u verbazen waar hoogtefoto’s en -video’s van worden gemaakt:

  • Woningen
  • Bedrijfspanden
  • Infrastructuur
  • Sport- en muziekevenementen
  • Recreatieparken
  • Dierentuinen

Verzekeringsmaatschappijen en onderhoudsbedrijven vragen vaak om hoogtefoto’s in verband met inspecties. Hoogtefoto’s zijn ook uitermate geschikt om de voortgang van bouwprojecten in beeld te brengen. En heeft u al gedacht aan hoogtefoto’s om uw restaurant, recreatiepark of hotel sfeervol in beeld te brengen? Miranda Drenth zet vaak de drone in om foto’s en video’s te maken die geschikt zijn voor reclame en promotie.

Dronefotograaf

Miranda Drenth Fotografie is een van de weinige bedrijven in Nederland die zowel drone-, lucht- áls hoogtefotografie aanbiedt. Waar de drone niet mag vliegen, wordt een hoogtestatief gebruikt. Miranda Drenth heeft twee hoogtestatieven.

  • Hoogtestatief tot 8 meter. Geschikt voor hoogtefoto’s op moeilijk bereikbare plekken, zoals bermen en smalle winkelstraten
  • Hoogtestatief tot 15 meter. Geschikt voor het maken van prachtige overzichtsfoto’s

Als dit niet hoog genoeg is, dan maakt Miranda Drenth luchtfoto’s vanuit een vliegtuig. Uit de hoogte doen is dus géén probleem!

Contact Opnemen