Close

3D Virtual Reality Tour

Miranda Drenth

Een realistische vastgoedbeleving voor makelaardij, vastgoed, bedrijfsmakelaardij, hotels,
projectontwikkeling, openbare gebouwen, horeca- en trouwlocaties.
Zó realistisch heeft u het nog nooit gezien. Kies de 3D Virtual Reality Tour van Miranda Drenth.


3D Virtual Reality Tour

Een realistische online beleving voor makelaardij, vastgoed, bedrijfsmakelaardij, hotels, projectontwikkeling, openbare gebouwen, horeca- en trouwlocaties.

Beleef het virtueel

Ervaar online je (nieuwbouw)woning, het nieuwe bedrijfspand, je hotelkamer, jullie trouwlokatie. Beleef het alsof je er zelf midden in staat. Onze 3D Virtual Reality Tour biedt potentiële kopers, gasten investeerders of huurders een realistische online (vastgoed)beleving van de lokatie. Virtual Reality wordt realiteit.

De hele wereld voor je ogen met de 3D Virtual Reality Tour!

Zó realistisch is een online beleving van een (nieuwbouw)woning, bedrijfspand, hotelkamer of een trouwlokatie nog nooit geweest. Miranda Drenth biedt potentiële kopers, huurders of investeerders een ultieme online beleving van vastgoed. Ervaar het en zie de unieke 3D Virtual Reality Tour met je eigen ogen! De 3D Virtual Reality Tours zijn geoptimaliseerd voor smartphones en tablets.

Onderscheid je. Tijd is geld, nietwaar?

Het maakt het verkoopproces veel efficiënter en bespaart uw klanten tijd en geld, want kopers hebben de mogelijkheid om overal op de hele wereld om online door hun toekomstige woning te wandelen. Dus niet alleen ideaal voor geïnteresseerden van buiten de regio, maar hiermee voorkomt u óók onnodige bezichtigingen én ontvang uitsluitend serieuze kopers. Onze 3D Virtual Reality Tour maakt het verkoopproces van (bedrijfs)makelaars daarom veel efficiënter en bespaart u tijd en geld.

Visualiseer en verkoop sneller

Mensen zijn visueel ingesteld en kunnen vaak moeilijk hun nieuwbouwwoning visualiseren. Vragen als: waar komen de tuindeuren? Hoe groot is de keuken? Wat is het effect van een dakkapel? Laat daarom een 3D Virtual Reality Tour maken van een modelwoning of een vergelijkbaar huis. Help daarmee de kopers sneller en makkelijker beslissen. De makelaar verkoopt uiteindelijk méér huizen en méér opties met behulp van de 3D Virtual Reality Tour.

Presenteer

Laat op een beurs aan potentiële kopers, klanten of gasten een 3D Virtual Reality Tour zien van uw woningen, van uw autoshowroom, van uw nieuwe restaurant of van uw hotel. Laat ze door de ruimtes wandelen, alsof ze er zelf in staan.

Ervaar en voel de binding

De 3D Virtual Reality Tour creëert emotionele binding met de ruimte die online ervaren wordt. Kopers hebben dat met hun toekomstige woning. Klanten van uw autoshowroom kunnen op hun gemak alle auto’s bekijken. Gasten van uw restaurant kunnen online hun favoriete plek al uitzoeken. En uw hotelgasten hotel voelen zich al welkom wanneer ze online door ‘hun’ hotelkamer wandelen en boeken sneller een hotelkamer. Een ongekende online ervaring!

Verwachtingen van reizigers

De wereld wordt kleiner, ook al reis je de hele wereld over. Reizigers worden namelijk steeds kritischer. Geef ze een 3D Virtual Reality Tour van hún hotelkamer, vakantiehuis of -appartement vóórdat ze inchecken. Zo voorkom je teleurstellingen. Bovendien is de kans op een boeking op deze manier nóg groter. Dus geen lege bedden meer!! Klanten krijgen virtueel de keuze uit verschillende hotelkamers, vakantiehuizen op een vakantiepark, appartementen in een complex op basis van onze 3D Virtual Reality Tour.

3D Virtuele Tour laten maken

Wilt u een 3D Virtuele Tour? Neem dan contact op met Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen