Close

Makelaarsfotografie

Miranda Drenth

Bij het kopen van een woning geeft emotie de doorslag. Zien is geloven.
Daarom zijn professionele foto’s een must! Kies Miranda Drenth.

Mensen zijn visueel ingesteld

Als u wilt dat potentiële kopers een afspraak maken om een woning te bezichtigen, dan zijn goede foto’s een must.

Eerst kijken, dan kopen

Bij het kopen van een woning geeft emotie de doorslag. Hoe vaak wordt er niet gezegd: “Dit huis voelde goed”. Als makelaar kunt u veel vertellen over een woning, maar zien is geloven.

Woning presenteren

De eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt ook voor woningen die op uw website en op Funda worden gepresenteerd. De kunst is om een woning goed in beeld te brengen en zo volledig tot zijn recht te laten komen. Miranda Drenth heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat deze bijzondere details van de woning opvallen.

3D Virtual Reality Tour

Onze 3D Virtual Reality Tour biedt potentiële kopers, investeerders of huurders een realistische online vastgoedbeleving. Ga mee in een tijd waarin de Virtual Reality realiteit wordt. Het maakt het verkoopproces veel efficiënter en bespaart uw klanten tijd en geld, want kopers hebben de mogelijkheid om overal op de hele wereld om online door hun toekomstige woning te wandelen. Niet alleen ideaal voor geïnteresseerden van buiten de regio, maar hiermee voorkomt u óók onnodige bezichtigingen (scheelt veel tijd en geld) én ontvang uitsluitend serieuze kopers, want op deze manier wordt er bij de kopers een sterke emotionele binding gecreëerd met hun toekomstige woning. Zie voorbeeld van de Tuinstraat 71 in Assen:

Makelaarsfotografie en vastgoedstyling

Heeft de te verkopen woning een opfrisbeurt nodig? Komen uw opdrachtgevers er zelf niet aan toe om de woning verkoopklaar te maken? Miranda Drenth werkt graag samen met verkoop- en vastgoedstylisten. Woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een stylist worden aantoonbaar sneller verkocht. Een goede reden om te kiezen voor Miranda Drenth.

3D-tekening en restyling

Een digitale restyling van de ruimte is een goede aanvulling op foto’s wanneer de woning veel potentie heeft, maar sterk verouderd is of geen logische indeling heeft. 3D-afbeeldingen met een nieuw interieur of een andere indeling laten de potentie van de woning zien. Hierdoor wordt de verkoop bespoedigd.

Checklist voor woningfotografie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor woningfotografie. Aan de hand van de onderstaande checklist kunnen uw opdrachtgevers zich voorbereiden op de fotoshoot. Dit zorgt voor mooie foto’s én zo ziet het huis er tijdens de bezichtigingen ook picobello uit!

Download hier de checklist
Woningfoto’s laten maken

Wilt u een woning voor de verkoop laten fotograferen? Neem dan contact op Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen