Close

Videopresentatie

Miranda Drenth

Woning- of bedrijfspandvideo: met een goede video valt een woning of bedrijfspand extra op. Zien is beleven.

Woningvideo

Zien is beleven

Door een woning- of bedrijfspandvideo op uw website en op Funda te plaatsen, valt het pand extra op. Zien is beleven!

Ervaren

De video biedt potentiële kopers de mogelijkheid om het pand zo realistisch mogelijk te ervaren. Dit vergroot de kans op een bezichtiging en een snelle verkoop.

Meer dan een huis of een bedrijf

Een woning is meer dan een dak boven je hoofd hebben. Een bedrijfspand is meer dan alleen een loods. Het is een plek waar je je thuis voelt, veel tijd doorbrengt en mooie momenten beleeft. Of het is een plek waar je je passie uitvoert. Laat zien dat het pand voldoet aan het perfecte plaatje. Vertel het verhaal met behulp van een video.

De kracht van video

Miranda Drenth gelooft in de kracht van video. Een goede video laat het pand extra opvallen. Wilt u profiteren van de kracht van een video? Laat dan een unieke video van de woning of het bedrijfspand maken. De video wordt volledig vormgegeven in de huisstijl van uw makelaarskantoor. Daarnaast kan de video worden aangevuld met passende achtergrondmuziek en een dronevideo, als u dat wilt.

Woning- of bedrijfspandvideo laten maken

Met een video laat u de potentiële koper het pand én de omgeving ervaren. Bekijk hier voorbeelden van woning- en bedrijfsvideo. Wilt u een video laten maken? Neem dan contact op Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen