Close

Luchtfotografie

Miranda Drenth

Beelden van grote hoogte brengen objecten en grote percelen perfect in kaart.
Handig voor inspecties en digitale visualisaties. Daarom Miranda Drenth.

Luchtfoto’s
Van woning, object of gebied

Beelden van grote hoogte brengen objecten en grote percelen perfect in kaart.
Handig voor inspecties en digitale visualisaties.

Uit de hoogte

Heeft u luchtfoto’s nodig? Miranda Drenth maakt geregeld foto’s vanuit het luchtruim met een vliegtuig. Uit de hoogte doen is dus geen probleem!

3D-Visualisatie vanuit de luchtfo

Een braakliggend terrein of een groot, groen perceel kan straks een nieuwe woonwijk of een bedrijventerrein zijn. Wilt u van een luchtfoto een visual laten maken om uw klanten een beeld te geven van uw toekomstplannen? Miranda Drenth werkt nauw samen met grafisch ontwerpers en 3D-specialisten die een digitale restyling maken van ruimtes en percelen. De luchtfoto’s worden zo bewerkt dat u een schets of een complete 3D-tekening krijgt, die perfect in beeld brengt wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn.

Luchtfotografie

Luchtfotografie is interessant voor:

  • Landbouwbedrijven die percelen met gewassen willen inspecteren;
  • Projectontwikkelaars die bouwterreinen willen intekenen, zodat een toekomstige woonwijk vorm krijgt voordat de eerste steen is gelegd;
  • Vastgoedontwikkelaars en makelaars die de ligging en logistiek van een object in kaart willen brengen voor potentiële kopers en huurders.
Foto’s van grote hoogte

Luchtfoto’s kunnen ook uitstekend gemaakt worden met een drone. Miranda Drenth is een van de weinige bedrijven in Nederland die drone-, lucht- én hoogtefotografie aanbiedt. Op plaatsen waar geen dronefoto’s gemaakt kunnen worden, zet Miranda Drenth een hoogtestatief in.

Luchtfoto’s nodig?

Wilt u luchtfoto’s laten maken door een professionele fotograaf? Neem dan contact op met Miranda Drenth. Eén bedrijf, één afspraak en één contactpersoon.

Contact Opnemen