Close

Goodwill in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Alle ziekenhuizen, waaronder ook het Wilhelmina Ziekenhuis Assen, hebben servicestoelen/transportstoelen. Deze zijn voor mensen, die een ziekenhuis binnenkomen en slechts voor enige tijd een hulpmiddel nodig hebben. Ze hebben bijvoorbeeld een afspraak bij de poli of ze gaan op familiebezoek.

Deze stoelen zijn erg duur. Bedrijven kunnen met het accent op goodwill zo’n representatieve en efficiënte stoel sponsoren. Het ziekenhuis heeft deze gesponsorde stoel een aantal jaren gratis in bruikleen. In ruil daarvoor mag het bedrijf haar boodschap/reclame uitdragen op het reclamepaneel op de stoel.

Het ziekenhuis kan haar bezoekers dan een zo goed mogelijke service verlenen.

Nou, dit leek mij wel een goede en maatschappelijke manier om te adverteren. En dus rijd er de komende jaren ook zo’n karretje van mij in het Wilhelmina Ziekenhuis. Ik heb ‘m even getest en het rijdt superrrr!!!

Dank je Jolanda voor het maken van de foto, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *