Close

Legends of Rock Tribute

Op vrijdag 2 november 2018 liet het internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour weer weten dat ze er waren in De Bonte Wever in Assen. De tributebands, van internationale allure: Foo Fighters by Monkey Wrench, Muse by Muse Experience, AC/DC by AC in DC en Metallica by Present Danger, speelden alle hits, zoals o.a. Enter Sandman, Nothing Else Matters, Whole Lotta Rosie, Highway To Hell, Plug In Baby, Psycho, Learn To Fly en The Pretender en de beste albumsongs van genoemde wereldbands werde door deze No.1 tribute bands op indrukwekkende wijze gespeeld, ondersteund door een spectaculaire lichtshow en dynamische special effects. Het publiek vond het supergaaf en ik mocht wederom deze fantastische avond in opdracht van De Bonte Wever weer vastleggen :-). Die foto’s zie je hier op de facebookpagina van De Bonte Wever.

Hieronder een selectie van mijn ‘Eigen Werk’:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *