Close

NEW BLUES FESTIVAL

Afgelopen zaterdag 8 september vond in De Bonte Wever in Assen het New Blues Festival plaats. De eerste twee edities waren een dusdanig succes, dat de verwachtingen voor deze derde editie hooggespannen waren. Aan de semi-internationale line-up heeft het niet gelegen, de organisatie heeft een mooie variatie aan blues en blues gerelateerde namen weten te strikken: Erwin Java & Kat Riggins, Sean Webster Band (UK), Thorbjørn Risager & The Black Tornado (DK), Living Room Heroes en “44 Blues Riot” ft. Big Pete & Roelof Meijeringh gaven waanzinnige optredens. Het New Blues Festival Assen staat ook bekend om de gemoedelijke sfeer en gezelligheid van de vele liefhebbers die vrijwel allemaal komen om de blues (verder) te ontdekken.

New Blues Festival Assen is een samenwerking tussen de Bluesstichting Assen en De Bonte Wever. Ik mocht de 3e editie van dit festival in opdracht van De Bonte Wever weer fotograferen. Deze foto’s worden o.a. gebruikt voor promotiemateriaal, voor op posters en aankondigingen, etc. Zie de Facebookpagina’s van New Blues Festival Assen  en De Bonte Wever.

Hieronder mijn ‘Eigen Werk’-impressie, benieuwd wat jullie er van vinden:

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *