Close

BitterBallenBorrel Assen 06-09-18

Elke eerste donderdag van de maand is er de BitterBallenBorrel Assen, in De Bonte Wever. Donderdag 6 september was weer zo’n eerste donderdag van de maand. Met maar liefst 98 ondernemers, het hoogste aantal tot nu toe, was deze zakelijke netwerkbijeenkomst een groot succes.

Het mooie aan de BitterBallenBorrel is dit: Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn welkom om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier, en wel zónder lidmaatschap of verplichtingen.
De toegang, het parkeren én de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Samen met Anita ter Veld (De Bonte Wever), Willem Everts (DIA), Jack Wieringa (Easymail Direct Marketing Productions), Sylvia ter Wal (P&O Service Noord Nederland) en ik, Miranda Drenth (fotografie), organiseren we de BitterBallenBorrels van Be United in De Bonte Wever.

Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit. Daarnaast wordt elke keer een kans, om je eigen bedrijf in de picture te zetten, verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst. Behalve dat de BitterBallenBorrels interessante netwerkmeetingen zijn, is het bovenal ook boeiend en verrassend.

Zoals gisteren; Er was zéker een inspirerende spreker. Zijn naam is Lee van Dam; dé organisator van o.a. de MXGP in Assen. Dit motorcrosskampioenschap wordt volgend weekend (15 en 16 september) gehouden op het TT Circuit in Assen. De bijna 100 aanwezigen luisterden geboeid naar zijn interessante verhalen welke grote sportevents hij inmiddels heeft georganiseerd. Hij vertelde ook het ‘achter-de-schermen-verhaal’ hoe de MXGP in Assen is ontstaan en dat het na 3 jaar al een groot succes is. Volgend weekend kan Nederlander Jeffrey Herlings (23) op het TT Circuit in Assen zijn eerste wereldtitel in de MXGP binnenhalen.

Vivian ter Berge, een jonge innoverende startende onderneemster, was deze editie de gelukkige, die haar bedrijf ‘GraVIsch’ mocht promoten. Dat deed ze bijzonder goed en iedereen was onder de indruk van haar grafische ideeën.

Als vaste prik, word aan het eind van de BitterBallenBorrel uit de hoge hoed de volgende gelukkige ondernemer geloot, die weer tijdens de volgende BitterBallenBorrel, mag vertellen over zijn/haar bedrijf.

Rond 19.30 uur was het tijd voor een heerlijk buffet, dat uit de keuken van restaurant Dapper van De Bonte Wever, kwam. Tientallen ondernemers hebben hier nog heerlijk van genoten.

Al met al een zéér geslaagde avond. Tot 4 oktober.

Hieronder een foto-impressie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *