Close

Dutch TT 2018

Alweer een maand geleden werd de 88e TT verreden in Assen. Prachtig weer, spectaculaire races, ruim 162.000 bezoekers op het TT circuit, geweldige sfeer en ik kan zo nog wel even doorgaan….

Al vele jaren mag ik in opdracht van het TT circuit foto’s maken van dé TT. Tijdens de TT (vanaf de trainingen op donderdag t/m de racedag op zondag) ren ik van het media-centre naar de Paddock, loop diverse tribunes op en af, scheur op de scooter over de binnenbaan van het circuit, van de noordzijde naar de zuidlus en weer terug.  Mijn focus ligt op de beleving van dé TT.

Ik probeer de sfeer te vangen tussen het publiek op de tribunes en op de vele taluds, de voorbereidingen vast te leggen van de coureurs in de pitboxen en deze helden op de grid vlák voor de start in volle concentratie te vangen om ze vervolgens in volle snelheid voor de lens te krijgen tijdens dé MotoGP race, waar zovelen naar hebben uitgekeken. Waar ik ook ben op de baan; ik zorg dat ik weer op tijd terug ben voor de huldigingen en bij de officiële persconferenties luister ik ademloos naar hun ervaringen en maak close -ups van de karakteristieke gezichten van deze coureurs. Maar ik probeer ook gekke, bijzondere, aparte en niet alledaagse foto’s te maken.

Veel van deze foto’s zie ik weer terug op de Facebook-pagina en website van het TT-circuit, in de jaarboeken, in het jaarlijkse TT-boek, op meer dan 150.000 entreekaartjes,……

Vroeger droomde ik als kleine meid hiervan. Ik kan wel zeggen dat deze droom de laatste jaren élk jaar weer uitkomt, als ik de wereld van de Dutch TT weer betreed en nadien mijn foto’s overal mag bewonderen.

Waar gebeurd :-).

Hieronder een selectie van mijn ‘Eigen Werk TT- foto’s’. In mijn stijl! Ik hoop dat je ze leuk vindt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *