Close

GOLFCLINIC ONDERNEMEND ASSEN

Het bestuur van de kring West van Ondernemend Assen, organiseerde op 11 juli voor alle leden van Ondernemend Assen een Golfclinic. Een prachtige gelegenheid om een balletje te slaan op een mooie locatie, de Drentsche Golf & Country Club aan de Ten Oeverstraat 13 in Zeijerveen. Er was een mooi programma samengesteld voor de 70 leden met ontvangst in het clubhuis met soep, broodjes, koffie en thee. Aansluitend een golfclinic olv de Golfschool. Hier leerden we basisslagen op driving range, putting- en/of chippinggreen. Daarna werd de groep onderverdeeld in kleinere groepen en speelden we een ‘echte’ golfwedstrijd op de Par 3 baan. De afsluiting was énorm gezellig. Het terras aldaar zat nog lang vol….

Hieronder een impressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *