Close

Dag 1: DUTCH TT 2018

Dag 1 DUTCH TT 2018:

1) Media Event in de binnenstad van Assen. Nederlands bokskampioen Ben Tingen en wereldkampioen kickboksen Sarèl de Jong gaven een clinic aan 6 motorcoureurs.
Burgemeester Marco Out was er uiteraard ook, ging zowel met de kickbokster Sarèl, als met de enige Nederlandse Moto2 coureur Bo Bensneyder in gesprek. Bo werd daarna geïnterviewd door Hart van Nederland. De burgervader ging vervolgens samen met Ben Tingen en Sarèl de Jong ook nog even voor de lens in de bokshouding poseren.
Het is inmiddels al een traditie dat Engelse Bobby’s tijdens de TT de Nederlandse politie vergezellen in de binenstad van Assen. Vanochtend tijdens het media-event spotte ik een bobby in gesprek met een hoofdagent.

2) De eerste officiële persconferentie van de MotoGP voor de Dutch TT is ook weer een feit. De 6 grootsten vertelden over hun voorbereidingen en de kansen voor aankomend TT weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *