Close

Boksgala 2018

De 5e editie van het Boksgala Assen werd op 2 juni 2018 gehouden in De Bonte Wever. Het werd een avondvullend programma met mooie partijen tijdens een zenuwslopende event. Hoogtepunten van de avond waren de profwedstrijden, waarbij de ongeslagen Ricardo Snijders het opnam tegen Alexandros Kartozia en Ben Tingen de ring in stapte tegen Drazan Janjanin. Snijders heeft reeds een aantal mooie titels op zijn naam staan waaronder ‘Cruiserweight Champion Benelux’. Hij is na 13 zeges ongeslagen in de Koningsklasse en won ook dit gevecht! De uit Drenthe afkomstige Tingen de ‘Open Dutch Cruiserweight Titel’.

Hieronder een fotoverslag van het Boksgala:

One Response to Boksgala 2018

  1. Dieneke Tingen

    Miranda mooie foto’s, bedankt
    Moeder van ben .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *