Close

BitterBallenBorrel Assen Do 03 mei 17:00 - 20:00

De BitterBallenBorrel Assen is een inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap en zonder verplichtingen. Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom in De Bonte Wever aan de Stadsbroek 17 in Assen, om het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

Iedere editie wordt er een inspirerende spreker uitgenodigd. Daarnaast wordt elke keer een kans, om je eigen bedrijf in de picture te zetten, verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.

En aankomende BitterBallenBorrel ben ik de ‘gelukkige’. Ik neem jullie mee naar wie Miranda is en waarom ze leeft voor haar passie fotografie. Van Assen naar Tynaarlo, Vancouver tot Toscane, van portretfotografie tot de TT. De afgelopen 11 jaar komen voorbij met uiteraard veel foto’s.

PROGRAMMA
17.00 uur Start Netwerken met ballen
18.00 uur ACHTERBLIJVEN is VERLIEZEN!
19.15 uur Verloting “Het Bedrijf”
19.30 uur “Het Bedrijf” Miranda Drenth fotografie
20.00 uur Afsluiting
20:15 Natafelen tijdens beUnited Diner

AANMELDEN
BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan door een mail te sturen naar assen@bitterballenborrel.nl.

ORGANISATIE
BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland, en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. Elke regio wordt georganiseerd voor en door ondernemers uit betreffende regio. BitterBallenBorrel Assen wordt georganiseerd door en in samenwerking met: Anita ter Veld (De Bonte Wever), Jack Wieringa (Newz Marketing en Media), Sylvia ter Wal (P&O Service Noord Nederland) en Willem Everts (DIA Beeld en Geluid).

Graag tot donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *