Close

BitterBallenBorrel op 3 mei in De Bonte Wever Assen

Sinds nu ben ik naast Anita ter Veld, Sylvia ter Wal, Willem Everts en Jack Wieringa, ook teamlid van de BitterBallenBorrel Assen. De BBB wordt maandelijks gehouden in De Bonte Wever Assen aan de Stadsbroek 17 en is een informele, inspirerende, zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen voor bedrijven, organisaties en ondernemers. Ik kijk enorm uit naar een hele leuke BitterBallenBorrelsamenwerking.

Tijdens elke BitterBallenBorrel Assen in De Bonte Wever in Assen mag 1 onderneming zijn/haar bedrijf promoten en toevallig mag ik dat de eerstvolgende BBB doen; ik mag een ‘pitch’ geven over mijn onderneming als fotograaf. En dat is op 3 mei. Benieuwd hoe ik dat ga doen of ben je geïnteresseerd in het thema van die avond ‘Achterblijven is Verliezen’, geef je dan op en kom bitterballen snoepen, netwerken en na afloop heerlijk dineren in het nieuwe restaurant Dapper in De Bonte Wever Assen.

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *