Close

Sensationeel World Super Bikes weekend in Assen

De 27e World Super Bikes op het TT Circuit in Assen werd bezocht door 34.000 bezoekers. Hoogtepunten waren de 2 podiumplaatsen voor Nederlander Michael van der Mark. Tevens waren de races in de Supersport 300, de Superstock 1000 en de Supersport waar in totaal 9 Nederlandse coureurs aan deelnamen, minstens zo spannend.

Het WSBK is een sfeervol en toegankelijk motorsportevenement. Fans wordenblij gemaakt met meet & greets met de coureurs. Ook delen bekende coureurs handtekeningen uit tijdens de vele Paddockshows op de Paddock (het binnenterrein van het TT Circuit), die vrij toegankelijk is voor alle bezoekers. Hier worden de bezoekers ook verrast met gave motorstunts, oldtimers, shows, de enorme trucks en hospitality’s waar de coureurs tussendoor verblijven. Tijdens de pitlanewalks kunnen fans een kijkje nemen in de pitboxen. Hier sta je oog in oog met de coureurs, hun teams en de motoren.

En ik ben trots! Supertrots dat ik alweer voor het 9e jaar motorsportevenementen mag vastleggen in opdracht van het TT Circuit in Assen. Mijn opdracht is om veel sfeer en beleving vast te leggen. Ik ben zelf zéér tevreden. Mijn foto’s van de Word Super Bikes, de TT en de British Super Bikes zijn o.a. te zien op de Facebookpagina en de website van het TT Circuit, maar ook worden mijn foto’s gebruikt voor het Jaarboek, Jaarprogramma, entreekaarten, voor op billboards langs de snelweg, etc, etc, etc….. Wát een eer!!!!!!!

Nog even nagenieten met een selectie foto’s. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat gerust een reactie achter. Dank voor het kijken.

One Response to Sensationeel World Super Bikes weekend in Assen

  1. Jolanda

    Geweldig mooie foto’s ik ga motorsport zo ook nog leuk vinden 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *