Close

Persconferentie World Super Bikes 2018 Assen

De Nederlandse World Super Bike-coureur Michael van der Mark en kersverse teammanager Kervin Bos van het Honda ten Kate World Superbike team, waar van der Mark tot een paar jaar geleden voor racete onder de vlag van Ronald ten Kate, waren op woensdag 4 april de centrale gasten van de persconferentie van het WK Superbike in Assen. Van der Mark wil de overwinning pakken en Bos wil eveneens zijn coureurs Leon Camier en Jake Gagne graag op het podium zien in Assen.

Van 20-22 april 2018 vind het World Super Bikes plaats op het TT circuit in Assen. Zowel op zaterdag, áls op zondag zijn er meerdere races in verschillende klasses.

Nieuw dit jaar is de promotour van het WK Superbike. Deze promotour is twee weken voorafgaand aan het WK Superbike in Nederland. Deze promotour is gratis bezoeken op meerdere locaties in Nederland, waaronder donderdag 19 april Centrum Assen van 14.00 uur tot 17.00 uur. Bij deze promotour zijn prijzen te winnen, is natuurlijk een WK Superbike motor te zien. Voor kinderen is er een kids race track. Hou voor de laatste informatie over de promotour de social mediapagina’s van het TT circuit goed in de gaten!

Sinds 2010 fotografeer ik met heel veel trots al vele persconferenties en motorsportevenementen in opdracht van het TT circuit. Zo ook deze persconferentie, zie de foto’s hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *