Close

The Royal Moscow Ballet - Swan Lake

Afgelopen 22 maart hebben veel liefhebbers genoten van het indrukwekkende Royal Moscow Ballet in een uitverkochte Purple (de nieuwe zaal van De Bonte Wever). Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik nog nooit (in de 11 jaar dat ik als vakfotograaf werk) een balletvoorstelling heb vastgelegd. Wel heb ik in de afgelopen jaren bijna 4000 woningen voor makelaars gefotografeerd, ontelbaar veel evenementen, concerten en artiesten voor de lens gehad. En niet te vergeten alle motorsportevenementen als de TT, Word Super Bikes, Britisch Super Bikes, etc., waarbij ik coureurs fotografeer die met ruim 300km per uur voorbij komen.

Ik heb minder met ballet, meer met de MotoGp en de Formule 1, maar tóch… Ballet is toch even wat anders. Ballet is gevoel. Om passie, de expressie, de bewegingen van de dansers vast te leggen, met op de achtergrond soms enkel het geluid van een snaarinstrument en een muisstille publiek dat ademloos en vol bewondering kijkt en geniet….. dat is zó bijzonder mooi om te fotograferen. Heb al veel complimenten gehad op de foto’s, dus dan is volgens mij mijn missie geslaagd :-).

Hieronder een selectie van The Royal Moscow Ballet.

2 Responses to The Royal Moscow Ballet – Swan Lake

  1. Marjolein

    Wat een vakvrouw ben je toch Miranda! Gewéldig hoe je deze ‘royal ladies’ hebt vastgelegd.🔝

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *