Close

Virtuele tour in 3D

Voor Steenhuis Makelaars uit Assen heb ik mijn nieuwste innovatie, De Virtual Reality Tour, mogen inzetten.
Het is een ingenieus apparaat, die een binding creëert met de ruimtes, welke vervolgens online ervaren wordt alsof je je midden in die ruimte bevindt. Klanten, kopers, geïnteresseerden kunnen op hun gemak het object, in dit geval de woning, bekijken. Het maakt het verkoopproces veel efficiënter en bespaart de makelaar en potentiële kopers veel tijd en geld. Het voorkomt onnodige bezichtigingen en er komen uitsluitend serieuze kopers.
Wil je een eerste indruk? Zie de foto’s en klik hieronder dan op de video.

De verkoopster van deze prachtige woning aan De Gaarde in Assen was in ieder geval al érg enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *