Close

Crematorium Eelderwolde: Oving deed inrichting, Miranda Drenth de foto's.

Oving Projectinichting uit Assen richtte onlangs het nieuwe duurzame crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde in. Ik had de eer, als projectfotograaf van Oving, om hier hoogwaardige interieurfoto’s van te maken. Hieronder zijn ze te zien.

Reactie van de ‘creative director’ van Oving toen hij de foto’s zag: “Het kost me wéér veel moeite om de mooiste uit de mooisten te kiezen. Super gaaf!”.

Ik kan met zo’n compliment alleen maar trots zijn….

—————————————————————————————————————————–
‘Crematorium Ommeland en Stad’
Vanaf de A7, vlakbij de stad Groningen, is dit architectonisch bouwwerk, dat gebouwd en ingericht is volgens het duurzaamheidscertificaat BREEAM, goed te zien en makkelijk te bereiken. Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken. Het crematorium beschikt over een ceremonieruimte met 156 zitplaatsen, vier opbaarkamers, een familiekamer en een sfeervolle foyer. Het bij het crematorium behorende park van 4 hectare, is geschikt voor verschillende soorten asbestemming en is vrij toegankelijk. Het is centraal gelegen in de gemeenten Tynaarlo, Groningen, Haren, Noordenveld, Leek, Grootegast, Zuidhorn en Marum.

Op donderdag 8 februari 2018 verrichte de burgemeester van Tynaarlo de officiële openingshandeling. Zowel het crematorium als het terrein Vanwege het duurzame karakter beschouwt de Drentse Energie-organisatie Crematorium Ommeland en Stad zelfs als icoonproject voor de provincie Drenthe.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *