Close

Motorbeurs Utrecht 2018

Voor het TT Circuit heb ik enkele foto’s van hun indrukwekkende stand gemaakt, die op de MOTORbeurs 2018 in Utrecht stond.
Met gepaste trots keek ik naar mijn eigen gemaakte TT-foto’s, die her en der op de wanden van de stand groot afgedrukt te zien waren. Van een grote compilatie, tot foto’s op de lichtbakken. Hieronder een selectie van deze foto’s.

Na de Motorbeurs, die 4 dagen duurde, is het motorseizoen officieel geopend. Maar liefst 91.039 motorliefhebbers bezochten van donderdag 22 februari tot en met zondag 25 februari de grootste showroom van Nederland. Een enorme hoeveelheid activiteiten en stands waren te bewonderen. Bezoekers konden zich vanaf donderdag oriënteren op nieuwe modellen, op maat gebouwde motoren, occasions, motorkleding, accessoires, helmen, navigatie, motorreizen en vele stunts.

Het TT Circuit hield dit jaar o.a.de gridgirlverkiezing, het ‘petje op petje af’-activiteit en er was een indrukweekende MotoGP simulator, waarop iedereen voor heel even op de motor van Valentino Rossi #46 over het TT Circuit kon racen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *