Close

Zeer geslaagde Dutch Open Darts 2018 in De Bonte Wever

Van 2 t/m 4 februari werd voor de derde keer de Dutch Open Darts in de Bonte Wever gehouden. Bijna 6000 deelnemers deden mee. De 45-jarige Engelsman Mark McGeeney won voor de tweede keer op rij deze Dutch Open Darts met 3-1 van zijn landgenoot Glen Durrant.

Bij de vrouwen ging de titel naar de vrolijke en spontane Engelse Deta Hedman. Ze zorgde voor veel sfeer door als altijd dansend het podium op te komen, vlak voor de wedstrijd. Sportief wensten Hedman en de Nederlandse Aileen de Graaf elkaar veel succes. De Engelse won de finale met 5-4 van de Graaf.

Bij de dubbels pakten de Nederlanders Wesley Harms en Richard Veenstra de overwinning van hun hun landgenoten Dave van der Zande en Yoeri Duijster. Bij de dames werd het dubbeltoernooi gewonnen door Lorraine Winstanley en Corrine Hammond.

Vele, vele duizenden bezoekers en liefhebbers van het darten kwamen naar De Bonte Wever. Het was ongekend gezellig. Deze sfeer én uiteraard darters heb ik vastgelegd. Zie hieronder een fotoverslag van de finaledag.

One Response to Zeer geslaagde Dutch Open Darts 2018 in De Bonte Wever

  1. Jolanda

    Mooi foto verslag weer! De sfeer komt helemaal over op de foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *