Close

Bouwplan Thuis in Wonen

Bouwplan Thuis in Wonen is 25 januari t/m 27 januari 2018 voor de 22e keer gehouden in de TT Hall in Assen. De beurs waar maar lieft 80 bouwspecialisten, makelaars, interieur- en tuinadviseurs staan, is uitgegroeid tot hét platform voor bouwen en wonen in Noord Nederland.

Michiel de Zeeuw, interieurarchitect, bekend van RTL Woonmagazine gaf een inspirerende presentatie over de interieurtrends 2018 en hoe u van uw huis uw thuis maakt. Ook maakte hij tijd voor bezoekers om te brainstormen over hun interieur.

De laatste trends over zelfvoorzienend en energieneutraal wonen werden besproken met sprekers: Suzan Wierenga (bestuurder van KAW en KUUB), Tjisse Stelpstra (gedeputeerde Provincie Drenthe), Erwin Otten olv dagvoorzitter Dorothea Piek.

Verder gaven de specialisten van Vinke Beilen (interieuradvies), Harrie Boerhof Groencentrum, Hoveniersbedrijf, Modeltuinen (tuinadvies) en Lucente Partner in Licht (lichtadvies) hun adviezen.

De bezoekers konden daarnaast óók op expeditie naar Energieneutraal Wonen samen met de Provincie Drenthe, Drents Energieloket en EnergiecooperatieDuurzaamAssen

Voor mij een enorm gave opdracht om deze beurs voor Organisatiebureau Plan Effect te mogen fotograferen!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *