Close

10-JARIG JUBILEUM MIRANDA DRENTH FOTOGRAFIE.

Het nieuwe jaar beginnen met veel mooie herinneringen van 2017, is heerlijk. Één van de mooiste momenten op zakelijk gebied voor mij in 2017 was deze:

Op 4 november 2017 vierde ik m’n 10-jarig jubileum als professioneel fotograaf. Dat gebeurde in het bijzonder mooie Motorcafé in De Bonte Wever in Assen. Het was ook niet meer dan logisch om het hier te houden. Ik mag al vele jaren mooie foto’s voor De Bonte Wever maken. Voor deze gelegenheid had ik in dat café en in de caféstraat ook enkele exposities opgehangen van mijn fotowerk.

Zo ook 2 compilaties (ook hieronder te zien) met jaartallen van 2007 t/m 2017 en daarbij enkele van de paar honderdduizend foto’s die ik onderhand in die 10 jaar heb gemaakt. Stiekem ben ik erg trots op wat ik heb bereikt, wat ik allemaal heb gezien, waar ik geweest ben en wat ik allemaal voor de lens heb gehad:
WK Schaatsen in Vancouver Canada, DJ Tiësto, vele MotoGP’s, TT’s, wereldberoemde coureurs, BN-ers, voor veel kleine en grote bedrijven diverse mooie fotoshoots gemaakt, vele duizenden woningen en bedrijfspanden voor makelaars gefotografeerd, héle gave concerten, grote artiesten en bijzonder leuke evenementen vastgelegd…..

Ik voel me een bevoorrecht mens dat al deze mooie foto-opdrachten mij gegund zijn . Zolang ik kan, blijf ik dit doen. En ik hoop dat ik hier nog tientallen jaren van mag genieten

Zo’n 75 zaken- en privérelaties kwamen dit met me vieren. De speech die ik vervolgens gaf, om iedereen te bedanken, flopte enigszins… Ik was werkelijk overdonderd door de grote opkomst, door alle lieve reacties, de felicitaties, de vele kaarten en vele cadeaus die avond. En daardoor kon ik niet zeggen wat ik wilde zeggen. Ik wilde mijn opdrachtgevers, waarvan er veel waren, enorm bedanken voor hun vertrouwen al die jaren, voor alle mooie opdrachten en voor de fijne samenwerking. Ik wilde mijn moeder, m’n vrienden en m’n familie (die er óók waren) tevens enorm bedanken voor al hun steun……

Dan doe ik het via deze weg nog maar even. IEDEREEN ERG BEDANKT. Fijn dat jullie er waren!!

Ook vond het tijd worden voor iets nieuws en daarom is tijdens het jubileumfeest mijn nieuwe website (waar je nu op kijkt), nieuwe logo en nieuwe mailadres gelanceerd.
Tevens komt vandaag mijn zakelijke Facebookpagina online.

Hieronder de compilaties en een fotoverslagje van de avond.

Thanks voor het lezen, tot later!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *