Close

Concert Oleta Adams

Op vrijdag 22 december 2018 was het dan zover: Oleta Adams trad op in De Bonte Wever in Assen. De voor meerdere Grammy’s genomineerde wereldster gaf vlak voor kerst een warm, soulvol concert.

Sinds het doorslaande succes van haar platina debuutalbum ‘Circle of One’ in 1990, met de hartstochtelijke hit ‘Get Here’, heeft Oleta Adams vele fans over de hele wereld geïnspireerd met haar nummers die teruggaan naar haar wortels in de gospel. Haar succes werd gevoed door wereldwijde tours met Tears for Fears, Phil Collins, Michael Bolton en Luther Vandross en bestendigd met vier Grammy Award nominaties en meer dan 2,5 miljoen verkochte albums. Oleta Adams kwam in december voor maar liefst twaalf shows naar Nederland!

Ik voelde me vereerd dat ik voor De Bonte Wever dit prachtige concert mocht fotograferen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *