Close

VRIJ WERK

Vrij Werk | Miranda Drenth

Vrij werk is anders kijken. Observeren in elk seizoen, op elk tijdstip.
Emoties waarnemen en zelf voelen. En dan het moment pakken.
Dat doet Miranda Drenth.

Sportfoto’s

Miranda Drenth maakt in opdracht beeldverslagen van sportevenementen. Ook als Miranda Drenth niet aan het werk is, kan ze het niet laten om foto’s te maken. Ze is op zoek naar de beleving van de sporters en bezoekers. Ze kruipt in de huid van diegenen die willen presteren. Wat voelen zij? Zenuwen of rust? Hoe gaat de voorbereiding? Gespannen of relaxed? Miranda Drenth voelt soms zelf de adrenaline van de sporter. En dan pakt ze hét moment. Daar is ook de bezoeker, die is gekomen om de sport, de sfeer en de spanning te voelen en te zien. Miranda Drenth begeeft zich onder mensen, observeert en voelt de spanning en het plezier. Dan pakt ze haar camera en legt de beleving vast. Het mooiste dat er is!

Anders kijken

Wat is vrij werk? Dat zijn foto’s die niet in opdracht zijn gemaakt. Beelden waar Miranda Drenth enorm trots op is. Zo trots, dat ze deze foto’s graag met u deelt.

Natuurfoto’s

Miranda Drenth kijk anders. Ze observeert en neemt alles in zich op. In elk seizoen, op elk tijdstip zoekt ze naar accenten, vormen, licht, tegenlicht, kleurtemperatuur en bijzondere standpunten. Van weidse uitzichten tot bijna abstracte details. Gewoon, omdat ze het mooi vindt om te doen. Anderen vinden het mooi om naar te kijken. Ze wordt dan ook geregeld gevraagd om te exposeren.

Kijk en geniet mee van het vrij werk

Heeft u een bijzondere foto gezien die u graag wilt gebruiken?
Neem dan contact op met Miranda Drenth.

Contact Opnemen